Agenda
Er zijn nog geen data bekend.
Terug
dinsdag, 8 nov 2011
Zo'n mooi thema kunnen de Osse bakkers natuurlijk niet op de plank laten liggen! Zodoende is vandaag het eerste brood "Dikke Mik" gegeten.
"Dikke mik" is een donker gevuld meergranen brood met een grof, puur karakter. Het brood is lekker rijk gevuld met gepofte tarwekorrels, zonnebloempitten, lijnzaad, gierst, mais, havervlokken, sesamzaad en gedroogde vruchten zoals appel, peer, pruim, abrikoos en druiven.
Oss en Ik, das Dikke Mik
De mik heeft een spekkige boterzachte kruim met een boter vanille aroma.
Deze mik zal straks in alle 5 osse bakkerijen te koop zijn.
Zoals Stadsbakkerij 't Oventje, bedenker van de mik, zegt "Na een avond doorhalen is het 's morgens zo weer dikke mik na een paak plakjes dikke mik".