Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug maandag, 13 nov 2023

60e Stadsprins van het Ossekoppenrijk Sander d’n Urste en adjudant Jeroen

Zaterdagavond 11 november is in de zaal van de Groene Engel de 60ste Osse Stadsprins onthuld. Sander d’n Urste (Sander van Herpen) en, door hem al vaker ingezette, adjudant Jeroen Boeijen mogen na maanden lange geheimhouding eindelijk het Ossekoppenrijk voorgaan onder het motto “Van alle kanten schitterend!”.
Sander (47) en Jeroen (49) kennen we al heel lang binnen het Ossekoppenrijk, zo waren de heren in het seizoen 2018 -- 2019 samen Grootvorst en adjudant van de Raauw Ossekar. De heren zijn zeer actief in het Osse vrijwilligersleven en kennen elkaar van de KAKO.

Sanders' roots liggen in de Ruwaard, getrouwd met Maaike (van ‘t zwembad) en van jongs af aan opgegroeid met Carnaval. Samen twee kids op de wereld gezet, Noortje en Sten. Sander werkt bij de Nationale Politie in Lampengat en steekt al zijn vrije tijd in het Osse vrijwilligersleven

Jeroen, getrouwd met doktersassistente Geri, is geboren in Oss, opgegroeid in Heesch en gelukkig teruggekomen op zijn geboorte nest. Werkend in de semiconductor industrie (ASML) in Veldhoven, een geweldig groot “Hart voor Oss” en je kunt hem zomaar tegenkomen als vrijwillige politie! Samen hebben ze twee prachtige dochters, Marin en Dion. Jeroen is dit jaar toegetreden tot het bestuur van de SCVO.
Naast het motto “van alle kanten schitterend” is het hoofdthema van de heren: SAMEN. De heren zijn SAMEN, voelen SAMEN en stralen en ademen SAMEN uit. Hoe simpel kan het perfecte thema voor Carnaval zijn! 

“We hebben er kei veel zin in. Oss, ge bent van alle kanten schitterend!”

Alaaf!