Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug zaterdag, 24 feb 2024

Halfvasten Oss

Volgend weekend is het zover!
‚ÄčNa drie jaar zonder een tent voor de Halfvastenfeesten zal er aankomend jaar gelukkig weer een mooie tent op het Eikenboomgaardplein in Oss komen te staan. Op zaterdag 2 en zondag 3 maart kunnen we in deze tent weer een mooi feest gaan vieren. Toch is hiermee niet alles weer zoals het was, want er zal aankomend jaar een andere tent staan dan jullie gewend zijn. We willen nu nog niet alles verklappen, maar met de nieuwe opzet denken we de tent verbeterd te hebben en we hebben hiermee ook een leuke toevoeging aan het evenement.

Jullie als publiek maken het Halfvastenfeest natuurlijk het Halfvastenfeest, maar een paar goede artiesten mogen hierbij ook niet ontbreken. Dit jaar hebben we daarom weer ons best gedaan een line up samen te stellen die helemaal aansluit bij de sfeer die je verwacht tijdens de Osse Halfvastenfeesten. Op zaterdag 2 maart staan Effe Serieus, Danny Canters en Starkoo op de planning. Op zondag 3 maart draait het feest om de prijsuitreiking, maar DJ Menno zal ervoor zorgen dat we allemaal in de feeststemming komen.

Zet daarom vast in je agenda dat je op zaterdag 2 maart weer welkom bent in de feesttent op de Eikenboomgaard in Oss om in de stemming te komen voor de Halfvastenoptocht die een dag later door de straten zal gaan. Vergeet ook niet om zondag 3 maart na de optocht weer naar de feesttent te komt voor de prijsuitreiking en de afterparty van de optocht..